Innlegg

Viser innlegg fra november, 2012

Lysglimt

Bilde
En av de første kalde morningene med nesten frost. Lav sol og kald klar luft. En stor glede å se Heritage rosen strekke seg mot lyset med sine nye skudd. Bildet er tatt på vei til jobb med mobilkamera, men stemningen ble fanget.   Dette er mitt lille lysglimt i dag.  Fler lysglimt finner du her.

En liten oppsummering over årets prosjekter i Eplehagen - del 1

Bilde
Det går unna i Eplehagen!  Parallelt med byggingen av Borgmuren så har det vært flere mindre prosjekter.

Sliten støttemur ble revet  og det råtne gjerdet ble erstattet. Muren ble pusset og er tilbake i ny og bedre utgave. Bildet viser før pussing og før skiferen ble lagt pent på plass, med ugress.  Har plantet Austin rosen Heritage  på den andre siden av gjerdet. Drenering av området bak støttemuren er også på plass - nok et prosjekt som ikke er synlig, men viktig alikevel.

Jeg plukket de første Heritage rosene inn da frosten begynte å bite, det var gøy at den rakk å komme i blomst i år.   Klematisen ved siden av ser ut til å ha svunnet stille hen, vi får se om det er liv når våren kommer.  Må nok lage litt luftigere jord med litt løv og andre godsaker etterhvert.


En ny tretrapp på gamle fundamenter med en fin tørr mur som avgrenser beddet i skråningen.  Har plantet litt flere stauder i skyggen på høyre side.  Hosta og storkenebb mfl - det blir spennende å se hva som kommer opp til …