onsdag 22. januar 2014

Det har blitt januar og vi holder på med oppussing på andre året.

Godt nytt år til alle som er innom bloggen en gang i blant!

Hagelivet ligger litt nede nå når de blå gradene har kommet og et hvitt dekke har lagt seg.  Det begynner å klø litt i frøfingrene og det skal nok snart bli noen frøpotter i vinduskarmene, så helt fjernt er det ikke. 

Apropos karmer - ja - det er akkurat der jeg/vi er for tiden.  Det handler om hus og oppussing.  Nå har vi brukt god tid, men det begynner å bli skikk på tingene i 1. etasje.

Hovedfokuset nå er å få ferdig hallen og her er et lite moodboard over fliser , tapet og dører som delvis er på plass og delvis må gjøres ferdig.  De heller dårlige mobilbildene er i fra helgen da vi tok hull i det gamle trappeløpet mellom 1. og 2. etasje.  Det er den usminkede sannheten om hvordan det er å bo et oppussingsprosjekt.   Heldigvis så kan jeg se en slags slutt snart. 


Om kollasjen:
Innerdører har vi ennå ikke bestemt oss for hvilken leverandør vi velger.  Det er flere aktuelle. De som er avbildet her heter Christine og er fra Scanflex.  Tapeten som vi har valgt er fra Borås tapeter's Fãlsterbro.  Ytterdøren er fra en svensk leverandør som har mange varianter som kler vårt hus i nyklassisk stil.  Vi skal sette opp en spesifikasjon og se om de har lyst til å levere til oss i Norge. Hvis ikke så må vi en lignende type dør laget til oss fra en norsk produsent.  Skyvedørsgarderoben er fra Skapnett.no .
Flisene på gulvet er fra historiske.no og heter liten norsk stjerne. 

 

7 kommentarer:

 1. Blir spennende å se hvordan det blir etter hvert. Klør i frøfingrene hos flere, går mot en fin tid nå. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det ble en lang rar høst/vinter , men tror det kommer en vår om ikke lenge. ;)

   Slett
 2. Hei Anne Karin. Det ser ut til å bli en veldig lekker kombinasjon! De gulvflisene kunne jeg også godt tenkt meg..! :-D Det skal bli spennende å se det ferdige resultatet.
  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker :) Gulvflisene er fra historiske.no - liten norsk stjerne. Jeg ønsket meg veldig slike fliser og er fornøyd med resultatet. Nå er det bare resten igjen av oppussingen - maling og tapetsering + 2 innerdører i glass og ny ytterdør. Blir verken arbeidsledig eller mangler hull å putte kronene i her en liten stund til.

   Slett
 3. Så fint dette blir og så flinke dere er, det er jo så deilig når det er ferdig men det er mye jobb tenker jeg.
  Ha en fin kveld fra Marit.

  SvarSlett
 4. Artig med oppussing=) Fantastiske fliser, forresten. Gleder meg til å se fortsettelsen=) Vibeke

  SvarSlett
 5. The choices are all so pretty!!! Love the colors.

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...