søndag 29. april 2012

Nesten sommer i Eplehagen

I dag hadde vi første grillmiddagen i år.  Vi testet ut den overbygde terrassen for første gang og vi koste oss glugg.

Vi har ellers tømt tunnelen som snart blir bygget inn.  Et tilhengerlass med ved er lastet opp og klar for sin siste reis til hytta.  Den har allerede reist fra gammelhuset til nyhuset - men nå kjenner jeg meg ferdig med å flytte på den.  Utelagringen i gammelhuset gjorde veden fuktig , men nå har den blitt fønet en hel vinter i tunnelen så jeg håper den er tørr nok til bruk nå.

Det stikker stadig nye ting opp av bakken i denne hagen.  Både løvetann og annet.  Alt det andre vet jeg ikke helt hva er , men det er litt av poenget med bloggen at jeg kan dele av det jeg som nybegynner lærer.

Jeg har noen gleder å dele - se hvor nydelig disse enkle tulipanene er utsprunget.  De varer nok ikke lenge, men de var fine synes jeg der de titter fram mot gata.  Beinmel står på huskelisten når de nå snart visner ned.  Kanskje de blir litt mindre spinkle med litt mat før de går i dvale?Den første marihøna kom på besøk - den får sikkert fast jobb på rosene etterhvert, men heldigvis ingen lus så langt.  Bildet har min frk snupp tatt og det er ikke helt skarpt, men fint var det :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...