lørdag 13. oktober 2012

London - my love....

Jeg elsker England og jeg elsker hage.  Høstferie i London er dermed helt innertier.

Her er noen av mine inntrykk etter en knapp, men hektisk uke i London. Ikke så mye hage jeg kunne ønsket meg, men det er jo umulig å unngå å få med seg hageinspirasjon i England.

British Museum hadde en liten hage med Nordamerikanske arter. En litt morsom vri på museumsbesøket der. Fikk ikke besøkt Kew denne gangen, men siden de stod bak hagen ved British Museum så var det en smakebit iallefall.På vei fra British Museum til Covent Garden, passerte vi denne utrolige hagen på et travelt fortau. Herlig - ikke sant?


Garsons Farm var mitt lokale hagesenter da vi bodde i Landsbyen i Surrey.  Det er et virkelig flott senter som har blitt kåret til Englands beste.
Her er en liten titt på hva de hadde å tilby av Påskeliljer - og det var to slike vegger ...
Det falt noen løk i handlekurven.

Litt frø også.

Juleutstillingen var også på plass i begynnelsen av oktober. Den er en opplevelse i seg selv, men da jeg så den ble jeg nok så overveldet at jeg ikke fikk knipset bilder...4 kommentarer:

 1. Jeg skjønner godt at du er glad i England. De har jo så mye flott å vise frem av hagerelaterte ting. Men så har de også et fantastisk klima der borte.
  Ikke rart de har mange fine hager...
  ;-)

  SvarSlett
 2. Morsomt å se hagebilder fra London. Håper å få tatt en tur til våren. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 3. Byłam raz w Londynie przez parę dni i też zauważyłam jak tam jest dużo kwiatów, a szczególnie w dzielnicach dalszych od centrum.Ty oglądaj i podziwiaj dalej Anglię. Dzięki, za milutkie odwiedziny. Pozdrawiam.
  Jeg var en gang i London for et par dager og la også merke hvordan det er en masse blomster, spesielt i områdene lenger fra centrum.Ty se og nyte på England. Takk for besøket søt. Hilsen.

  SvarSlett
 4. Flotte hage bilder :))
  Jeg har aldri vært i England,på tide:)

  Klemmer Bente

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...