tirsdag 19. mars 2013

De elegante hvite blomstene

Dette blir den siste av fargekollasjene fra hagene mine i denne omgangen.

De hvite blomstene skaper litt ro i for øyet i en ganske travel hage.  De skriker ikke høyest, men kommer til sin rett i skymingen.  De hvite blomstene kommer i mange varianter, det er løk, stauder, busker og sommerblomster. Blomstringen er til forskjellig tid og har forskjellig uttrykk.  Jeg ser jeg må ha mer fokus på de hvite for at de skal komme til sin rett. 

Det er veldig fint å gå gjennom blomsterbildene slik jeg har gjort nå - jeg ser helheten i hagen på en annen måte.  De rosa, gule, røde og blå blomsterkollasjene kan du se ved å klikke på linkene.5 kommentarer:

 1. Artig å se så mange flotte planter på ett brett. Takk for at du deler, her kan vi andre få inspirasjon og ideer. Den litt frynsete prestekragen nesten i midten, er det sånn 'Crazy Daisy' prestekrage? Jeg skal nemlig så den i vår, og lurer litt på om det egentlig ser ut som på frøposebildet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hm, eller kanskje det er Kjempeprestekrage du har...

   Slett
  2. ´Prestekragen´i midten er en høstasters - kjøpt på Plantasjen ifjor. De eneste prestekragene jeg har i kollasjen er i Skogshagen , og de kom med blomsterengfrøene vi sådde før huset ble bygget.

   Slett
 2. Så flotte farge- blomsterkollasjer du har laget. Du får en fin oversikt på den måten samtidig som det er vakkert! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Hei! Først må jeg takke for varmende ord inne hos meg, godt å lese slikt kjenner jeg. Joda, det blir nok bra med tiden til hjelp. Men det er litt tungt når det er så mye man har lyst til å gjøre, men kroppen sier nei! Så konklusjon er at jeg skal ta det med ro til etter påske. Men min gode terapi nå er å sitte å prikle og jeg har fått priklet masse. Og i dag skal jeg så tomatplanter pluss litt til.
  Og du....for noen flotte bilder du har lagt ut, har du alt dette i hagen din? Og huset og plassen dere bor på er jo bare helt sinsykt flott. Jupps, blir litt misunnelig kjenner jeg.
  Ønsker deg en flott dag, kos deg masse!

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...