fredag 20. september 2013

Indian summer


Dette må være den herligste høsten ever .  Så mange hagegleder fortsatt i Eplehagen.  Den aller største overraskelsen er den blå riddersporen øverst til høyre.  Den ble sådd i våres og blomstrer nå.  Den skulle strengt tatt blomstre først til neste år, men den gode sommeren må ha gjort den godt.  Blåfargen er utrolig intens og dyp.  Blomsterbeddet ved inngangen har hovedfarger i rosa  og blått nå i September.  Jeg synes egentlig det ble ganske harmonisk.

Tulipanløkene ble lurt innimellom i dag , og nå er det ingen håndverkere å skylde på om det ikke blir noe å glede seg over til våren.  Ha en riktig god helg!

6 kommentarer:

 1. Helt vanvittig skjønne blå og rosa blomster, så deilig at også disse fargene står helt til nå! :0 Er imponert over den riddersporen. Helt super! Gratulerer med overveldende blomstring! I´m impressed;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker så mye :)) Det nærmer seg nok slutten på blomsterfloret men det bare å glede seg mens det varer.

   Slett
 2. Jeg blir grønn av misunnelse :) Neida, jeg skal slettes ikke klage, men det var da utrolig hvor mange flotte stauder som blomstret hos deg?! God helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe Takk - jeg er litt stolt over det som har kommet fra fr.ø - riddersporer og kjempeverbena for eksempel, men solhattene kjøpte jeg på salg i fjor og de trengte lang tid på å komme skikkelig i vekst. Jeg håper de trives i beddet nå. Rylikken er ny - også kjøpt på salget. Jeg har noen ryllikplanter som kommer fra frø også , men de blomstrer jo ikke i år. Oktoberbergknappen er ny av året - tror jeg må ha mer av den. Flott sånn helt på tampen av hagesesongen. Mest moro med planter som kommer fra frø og sånne slengere som nesten ikke lever.

   God helg til deg også.

   Slett
 3. Denne høsten har være en sann gleder=) I Trøndelag ser det ut til at den nærmer seg slutten!! Så jeg får bare nyte de fine dagene som kommer. Flotte blomster du har i hagen=) Håper du får ei koselig helg=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Ja det er bare å virkelig nyte dagene som er så fine, andre dager kommer med blåst og regn og kulde. Nyt helgen!

   Anne

   Slett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...