lørdag 3. mai 2014

Debut epleblomstring

Follow my blog with Bloglovin

Årets høydepunkt i hagen har startet : epleblomstringen.  Det er noe helt eget når trærne tar sin blondegardin på .  Her er en liten smakebit.


9 kommentarer:

 1. Deilig med epleblomstring! Enig med deg i at vi trenger litt regn. I dag føyk jorda avgårde med vinden når man stakk spaden nedi.

  SvarSlett
 2. Åh, så nydelig!
  Kos deg masse, og nyt duften og synet =D

  SvarSlett
 3. The blossoms are so beautiful, Anne!

  SvarSlett
 4. Herlig bilde Anne Karin. Ja, epleblomstring er et vakkert vårtegn!
  Ha en fortsatt fin helg.
  Stein

  SvarSlett
 5. Finns ingen bättre tid än när äppelblommen brakar loss. Här väntar jag fortfarande ... :-)

  SvarSlett
 6. Ja, det er så koselig når frukttrærne blomstrer. Det er bittelitt for tidlig her, men det er ikke langt unna. Fin søndag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 7. JA det er virkelig en herlig tid når frukttrærne blomstrer! God påminnelse om at det virkelig er et av sesongens høydepunkt! Må nytes!

  SvarSlett
 8. Hei! Ser at du har god peiling på epletrær. Da vi kjøpte tomta sto det et krokete og skrantent epletre midt i skogen. Vi sparte på det, og det hender det har god avling, men det trenger nok litt mer stell enn det vi har gitt det så langt. Hva slags gjødsel kunne det vært lurt å gi det? Det står midt blant liljekonvaller og blåbærlyng, så det er nok ganske sur jord fra før. Kan du anbefale noe?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei

   Jeg skal ikke si jeg er noen epleekspert, og det jeg gjør er å drysse litt helgjødsel rundt trærne mine i et par runder. De er noen gamle slitne trær som er vekselbærere, dvs de bærer hvert andre år. For oss så er det helt greit, men vi kommer nok til å plante noen nye trær med andre sorter som erstatning for de gamle etterhvert.

   Slett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...