mandag 10. september 2012

Digital haging ...

Hvor ble det av innleggene fra skoghagen og eplehagen ??? Jo de forsvant; i et lite dypdykk i Evernote.  Stein i Sommerhagen vår tipset meg for en tid tilbake om denne appen som han bruker til å ha oversikt over sine planter.  Det var en innertier....  Nå har jeg listet opp over 100 forskjellige planter i Eplehagen og synes jeg får en flott oversikt over hva jeg har og ikke minst hvor.  Hvordan de stelles , hvilke farger blomstene har etc. 

Det er en planlagt garasjebygging med tider og stunder i Eplehagen og da må en del planter på flyttefot.  Andre har fått altfor stor plass og må krympes.  Men for å få alt dette til, så måtte jeg få en oversikt. Den oversikten begynner jeg å nærme meg nå :)

Det kjennes godt !

Jeg tror jeg kan se fram til en lang høst med mye hageplanlegging.  For skoghagen har vi en plantelogg som også skal overføres til Evernote, men det er mer av lyst enn nødvendighet.  Fint å ha litt å pusle med i mørketiden. 

Ha en flott septemberdag!


 

2 kommentarer:

 1. Så hyggelig du likte Evernote Anne Karin!
  Også hos meg har det blitt et nesten uvurderlig verktøy for hagen min. Det er veldig fint å, for eksempel vite hvilke planter jeg skal kalke,oa. siden mine bed ikke alltid er helt riktig oppbygget på den måten ;-)
  Spennende med ny garasjebygging da! Dere virker som dere alltid har noen prosjekter på gang! :-)
  Håper du viser byggeprosessen her inne.

  Ha en fortsatt fin dag.
  Stein

  SvarSlett
 2. Beautiful flowers, roses always enrapture me. I am greeting

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...