onsdag 12. februar 2014

Endelig flyttet inn i nytt soverom


Vi har tatt et stort skritt i å bruke mer av huset.  Nå bor vi virkelig oppi oppussingsprosjektet, men fikk en mye større opplevelse av luft og rom med å flytte ned.

Det er fortsatt en hel del som mangler på at vi kan si oss ferdig og derfor ingen bilder fra rommet. Blant annet mangler vi en skaprekke - nå er alle klær i dagligbruk lagret i en Expedit hylle fra IKEA.  Det blir nok fort et irritasjonsmoment i hverdagen , så da kan jeg bare håpe på at vi kan få tatt noen snarlige beslutninger om hva klærne skal henges i. Ting tar nemlig tid når det kommer til store innkjøp, det er så mye fint (og det fineste er som regel også dyrt).  Resultatet er akutt beslutningsvegring.  Jeg synes det er mye lettere å si hva jeg ikke vil ha, enn hva jeg vil ha, bare for å komplisere mer. Typisk eksempel er at siden rommet er stort så synes jeg ikke det skal være skyvedører, men han jeg deler rommet med han synes det er en god ide.

Så hva ønsker vi:  stilen på dørbladene skal være klassisk, men ikke helt åpenbart presset i MDF el . Dessuten så liker jeg skuffer til T-skjorter og gensere, fordi jeg synes det gir en bedre oversikt enn dype hyller i et skap.  Så langt har vi kommet i prosessen, og den som venter (lenge) får se et endelig resultat. 

Her følger en liten tapetkollasj med bilder fra forskjellige leverandører for å sprite opp dette innlegget bitte litt...


Linker til Wallpaperdirect for mer informasjon om tapetene jeg vurderer.  Ellers se leverandørens nettsider for orginalbilder.
Borås tapet Silent nature.
Duro historiske Hudiksvalls Teater, Fjarsman -
Zoffany's Gustavus Eleonora, Sophia

 

3 kommentarer:

 1. I love the inspirations. Do people sell furniture that is not antique? I've found about five good pieces that way. I painted a country French style table and found a dresser already painted white. They were not expensive, because they were not antique, but they were better than MDF, because they were wood.

  SvarSlett
 2. Thanks Sue.

  There are lots of fleemarkets around springtime here. And surprisingly many old pieces are going into the rubbish because they are not sold. Not quite antiques , but as you say better than the MDF you get at the furniture stores today. You are very good at changing furniture to match your style, I'm not there yet :)

  SvarSlett
 3. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where
  I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same
  blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
  Thanks a lot!

  Feel free to surf to my site ... sms roulette - www.vespascooters.org,

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...