mandag 21. april 2014

Eksplosiv vårblomstring

Eplehagen har noen flotte steinbed som akkurat nå holder på å eksplodere i rosa, lilla og blått.  Her er en liten smakebit på det som råder i Eplehagen akkurat nå.


6 kommentarer:

 1. Herlige vårbilder Anne Karin! :-) Det finnes så mange flotte steinbedsplanter! Får mer og mer sans for dem!
  Ha en riktig fin dag.
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk - det er noe med å ha riktig plante på riktig sted - og når man bor i en grushaug så er steinbedplanter en fin redning iallefall :)

   Slett
 2. Wow. There are so many different kinds of blooms!

  SvarSlett
  Svar
  1. There is hardly any limits :) You could probably look into aubrieta and saxifrage tyoe blooms for your own garden . They thrive in rock gardens - Im not sure how head tolerant they are though.

   Slett
 3. Jeg trodde det var mye i blomst hos meg, men dette slår hagen min ned i støvlene!
  Såååå mye fint og fargerikt :D Nydelige sildrer du har!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er heldigvis ikke noen konkurranse i haging, men vårblomstringen er fin i den gamle eplehagen - det kan jeg si for jeg har ikke æren for det. Den gamle eieren var veldig hageglad. Det er faktisk mange som stopper opp i bakken for å se teppene med ateinbedplanter når de står på sitt beste og det er ganske snart :) Jeg kjøpt til noen flere sorter og det er et velkjent triks - mer av det som trives :)

   Slett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...