fredag 25. april 2014

Flere vårgleder i Eplehagen


Brunnera Macrophylla "Jack Frost" - Forglemmegeisøster - blomstrer allerede.  Nydelig bladverk.

Lysimachia cil- ´Fire Cracker´  Nikkefredløs - denne har et vakkert bladverk som kanskje er flottere enn selve blomstringen.  

Den hvite steinbedplanten er så flott akkurat nå , men jeg har ingen aning om hva kan være for sort.

Bergenia er en redning i et vanskelig område i hagen som har mye skygge.  De nye bladene synes jeg er pene - de som er slitt av vinteren er ikke så pene...  Bildet ble forresten gjenbruk ser jeg nå. 

Bladvekster begynner å komme i form.  Heuchera Prince kommer så flott.  Den liker seg der den står.  

Heuchera Caramel og Epimedium rubrum - grandiflora ´Lilafee´ (Bispelue). Caramel er også et lite fyrverkeri av farge når den kommer med sine nye blader.  

Det er så godt å se alt som har overlevd vinteren og denne vinteren var en snill en.  Det er jo alltid noe som går ut, som oftest fordi det er plantet på feil sted.  Hagen min er tørr og litt for veldrenert - vekster som krever jevn fuktighet trives ikke 100% .  Jeg håper å få tilført nok organisk materiale etterhvert for å bedre situasjonen.  

3 kommentarer:

 1. Så nydelige blomster du har i vår hagen din, nå er det bare LYKKE og gå hver dag og se hvem som titter frem og opp.
  Fine bilder, ha en strålende helg fra Marit.

  SvarSlett
 2. Ja det blir mange deilige gjensyn i hagen på denne tiden :-)) Mye fint som dukker frem hos deg nå! Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 3. Det er bare sååå lekkert :) Caramel overlevde ikke her, men plum pudding derimot. Flotte er de iallefall. Bispelue har også blitt en aldri så liten favoritt her.

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...