torsdag 24. januar 2013

Oppussing inngang - fliser er valgt

Flisene i gangen er valgt.  Jeg har siklet lenge over flisene til Historiske.no, og nå er Eplehusmannen helt med på det også.  Han tok med seg hjem prøver på Liten norsk stjerne og Stor norsk stjerne. 
Mønstret er likt for begge typene , men den lille er 15x15 og den store er 20x20.  Konklusjonen er at gangen må ha minst mulig størrelse på mønsteret - Liten norsk stjerne ble derfor valgt.  Gulvspon er nå ankommet og da er det ikke så lenge til flisene kommer på plass i gangen. Rørleggeren er nå igang med de siste rørene som skal ned i gulvene i gangen og ellers rundt omkring til kjøkkenet.  Kjøkkengulvet er også ferdig nå, med vannbåren gulvvarme og 3-stavs eikeparkett som finish.  Samme vurdering som i gangen - 1-stavs eik er jo nå veldig in, men rommene er små og det gir mest volum på rommene med mindre skala i materialbruken.  Jeg syntes det ble lekkert, men har ingen pene bilder siden gulvet er dekket av malepapp for å beskytte det videre i byggeprosessen. 

Videre er den gamle kjøkkeninnredningen flyttet ned i verkstedboden og boden har fått et strøk med hvit maling.  Kjelleren så plutselig ikke så veldig gammel-shabby kjelleraktig ut... MEN det er det komplette kaos der nede ettersom alt bare er strødd omkring pga maleprosjektet i boden. Tingene har også en herlig topping av stubbloftsleire etter vi fjernet den pluss litt borestøv.  Jaja, blir ikke arbeidsledig med det første.

 

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Very nice! I like the star.

   Slett
  2. Thanks Su and Marit. I'll post pics of finished result when we get there..

   Slett
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Hvor er fliserne smukke. Godt valg.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...