lørdag 29. mars 2014

Julerose i blomstDet er altid like spennende å se om planter fra fjoråret kommer igjen.  Denne kjøpte jeg på hagemessen 2013 og nå har den kommet så flott igjen.  De fleste bladene har jeg klippet bort og da var det mye lettere å se de vakre blomstene.  

Hos Vivis hagerom kan du se flere helgegleder og Rosegården i Malevik har også fine blogger å by på.  Vårtegnene er samlet hos Hagen ved skauen

Nyt helgen !

11 kommentarer:

 1. Hello, I read your new stuff on a regular basis.

  Your humoristic style is awesome, keep doing what you're doing!


  Feel free to visit my web blog: roulette online

  SvarSlett
 2. Artig mønster på julerosen din, og så kjekt når nye planter kommer igjen, første året kan man jo ikke ta det helt for gitt heller. Nå er det snart hagemesse igjen - kremt-kremt :) Nyt helgen!

  SvarSlett
  Svar
  1. De hadde mange lekre juleroser på Spiren og jeg tror jeg skal se etter en hvit til helgen. De to rosa må få selskap...

   Slett
 3. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I
  have truly enjoyed browsing your blog posts. In
  any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write
  again very soon!

  Here is my webpage; spela roulette online (http://graficaedicion.com.ar/inicio_ultimas_noticias/p/38993)

  SvarSlett
 4. Så flott den er! Jeg har plantet mine i skyggen og der tak raset kommer ned så mine er ikke i blomst ennå. Men jeg ser store flotte knopper på de :-)
  Jeg skal kjøpe flere på hagemessen i år ;-)

  Lekker farge på din!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. De er jo litt hemmelighetsfulle så man må litt tett på for å se dem skikkelig. Jeg og skal ha en eller to til. Øsnker meg hvite eller veldig lys rosa.

   Slett
 5. Så vakker! Håper mine blir like fine :-)

  SvarSlett
 6. Så flott den var Anne Karin! :-D Jeg kjøpte noen på hagemessen i fjor jeg også og så de var fulle av knopper når jeg besøkte svenskehagen sist, så det har nok vært noen skikkelig livskraftige planter som ble solgt! :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Du vet det er din skyld at jeg endte opp med juleroser i fjor?? Du viste meg jo dine innkjøp og så syntes jeg de var lekre og plukket med meg et par stykker. Men det er jeg jo ikke akkurat lei meg for :)) Det er nok tiden for julerosene nå. Den andre jeg kjøpte, og som jeg tror vi har lik : Elen picote el noe sånt , blomstret i juli i fjor. Jeg syntes jeg så den komme med nye skudd nå og da krysser fingrene for blomstring litt senere.

   Slett
 7. Du verden så nydelig julerose. Jeg misunner alle som har disse flotte blomstrene i hagen sin. Jeg har prøvd så mange ganger, men det kommer aldri blomst på dem. Da får jeg heller nyte din så lenge :)
  Virkelig en flott helgeglede. Ønsker deg en fin ny uke. Klem

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...