mandag 3. mars 2014

Tulipanplan og resultat 2013

Dette er neste kapittel i tilbakeblikk på blomsterløkgledene i Eplehagen.

Når det kommer til tulipaner så er det med hjertet i halsen at jeg planter dem.  Jeg har noen veldige grådlige naboer på fire bein som stadig går på slang. 

Her er en kollasje jeg viste i fjor med resultatet.  Jeg har fyllt på med fler mørke tuliplaner og ellers fler av samme sortene .  Kommer noen av de gamle igjen så er det bra, ellers så får man glede seg over den nye miksen.
Den nederste kollasjen er planen jeg jobbet ut ifra og resultatet er jo ikke helt galt.   Det er vanskelig å 'time' blomstringen synes jeg, så noe kom før og noe kom etter, men opplevelsen var ikke så langt unna planen. 

 

10 kommentarer:

 1. Jeg synes tulipaner er så flotte, men her kommer de bare opp det første året. Så jeg planter bare narcisser, og de blir heller ikke spist av rådyrene :-) Vakre farger du har valgt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk , jeg vet jo ikke om tulipanene som blomstret i fjor kommer igjen ennå, men det er lov å håpe. :)

   Slett
 2. Lekkert! Heldigvis ingen firbente som forsyner seg her :-))

  SvarSlett
 3. Hei! Det er så utrolig vakkert med disse fargene sammen. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk , jeg ble ganske fornøyd, men savnet de dypere nyansene så de har jeg fyllt på med i fjor høst.

   Slett
 4. Nydelige collager! Fine fargesammensetninger, dvs helt etter min smak :)) Nå titter tulipanene fram og det blir spennende å se om det blir bra blomstring i år også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det spirer godt med løk her også. Jeg drysset ammi majus frøene fra deg i dette beddet , så det blir spennende å følge med hva som skjer der utover våren.

   Slett
 5. Så flotte tulipaner du har! Nei, det å time løkblomstring er nesten som å spille på lotto, kjempegøy når det gir gevinst - selv med minste utbetaling!

  SvarSlett
 6. Vakkert :) Løkblomstringen på våren er rene bingoen, men bare det blomstrer så gjør det ikke noe at ikke alt er timet og tilrettelagt syns jeg. Rådyr derimot, de vil vi ha oss frabedt.

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...