lørdag 8. mars 2014

Marrakesh - del 2 - Stier og hagerom

Jardin Majorelle var en deilig opplevelse som jeg nevnte tidligere.  Det var flotte stier og hagerom. Jeg viser her noen eksempler på dette.  Fargene er styrt slik at hovedfokus ligger på de grønne vekstene , med blått og oransje på faste byggverk og tilbehør var gjennomgående i hele hagen.

Marrokanerne bruker mye en spesiell vanntett puss som kalles Tadelakt og i denne hagen var noen av stiene belagt med denne teknikken.  Vel , det tror jeg iallefall. Det gir en glatt overflate med farge. I hagen har de brukt varmt oransje.  Stor bambus dannet en skog med fasinerende farge og tekstur på ´stammene´.  Bambus er også benyttet som byggemateriale for gjerdene.


4 kommentarer:

 1. Ser ut som du har hatt en fantastisk tur=) Den står på ønskelista mi også, og du skal se jeg kommer med dit etter hvert. Reiselysten er stor! Koselig å se bildene dine=) Fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Herlige bilder Anne Karin! :-D Jeg blir i godt humør av fargene og formene. Det ser ut som dere har hatt en riktig flott tur! Ha en fortsatt fin kveld.
  Stein

  SvarSlett
 3. We stumbled over here different web address and thought I might as well check things out.
  I like what I see so now i'm following you. Look forward to looking
  into your web page again.

  My web page ... spela på casino online [wordpress.com]

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...