fredag 14. mars 2014

VårtegnJeg lurte en stund om Katarine Hodkin irisen ville komme igjen.  Og det gjorde den heldigvis, men for å være litt sikrere på at jeg skulle få se den i hagen så kjøpte jeg noen ekstra til krukken ved inngangen.  Sant og si så synes jeg de gjør seg bedre der, enn mot en hvit mur.  De skal nok få seg en litt annen plassering litt etterhvert de som står ved kjellerinngangen. Foreløpig så gleder de stort der de står.

Snøklokkene har også tittet opp, men av en eller annen grunn ble de bildene så utrolig uskarpe så dere får heller tro meg på mitt ord.  De var jeg ganske så usikker på om ville komme fra butikkjøpt løk, men sannelig så gjorde de det!

Ha en god helg med små og store gleder.   Her er det full bursdagsfeiring med jentetur til huset i skogen.  

10 kommentarer:

 1. Så flotte vårtegn Anne Karin.
  Enig med deg i at de gjør seg veldig godt i en mørk krukke! - Og så artig at du har klart å få snøklokker fra butikkjøpt løk! Jeg har prøvd et par ganger uten hell. Tror det egentlig det skyldes at jeg kjøpte dem veeldig sent på sesongen til 70% avslag. Jeg får heller forsøke meg på noen igjen med det samme de kommer til salgs i butikken, for da er vel sjansen større for å lykkes! :-D
  Ha en fortsatt riktig fin dag.
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Snøklokker er litt sære, og jeg hadde nok et mislykket forsøk bak meg før denne runden. Ja gjør som du har tenkt , kjøp de så fort de er ute og boms rett i jorda - det var det jeg gjorde i fjor høst.
   :)
   AK

   Slett
 2. Hei! 'Katarina Hodkin' er utrolig fine. Gleder meg til at de blomstrer. Ha en fin burdagsfeiring! Anne

  SvarSlett
 3. Våriris allerede nå? Ja kanskje det snart er på tide, jeg forbinder jo mine med påske, noen ganger, og i år blir jo påsken senere enn vanlig.

  Mine blir spist opp av rådyr. Kanskje jeg skulle prøve noen i krukke. Hvordan håndterer du krukken fra år til år? Planter du om, eller setter du bare krukken vekk?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bille

   De i krukken er juks . Rett og slett kjøpt på blomsterbutikken.Så jeg vet ikke helt hvordan krukker og løker funker, men de i beddet har kommet opp av seg selv. Rådyrene hos meg spiser tulipanene , men ikke irisene heldigvis.

   Slett
 4. Så herlig med vårtegn :) Mine vårtegn er fortsatt kjøpt hos blomsterhandleren, men alikevel, det går mot bedre tider for oss hagegale.

  SvarSlett
 5. Så flott at Kathrine kom på esøk i år også. Hun er litt av en skjønnhet:) Herlig med våren på gang. Godt at rådyrerene ikke er begeistret for henne:)

  SvarSlett
 6. Flotte iris! Jeg har også våriris i år - satte i fjor høst. Har spirer, men ikke blomster ennå. Det er så fint å gå å se hver dag i hagen nå!

  SvarSlett
 7. Så fine iris, både i bedet og den flotte krukken du har ordnet. Så bra du får til snøklokker! Jeg kjøper nye hvert år, men ingen har kommet opp enda.
  Takk for at du deler vårtegn. Ha en fin uke!

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...