fredag 21. juni 2013

Duftende harmoni

Duftende roser og skjærsmin og bugnende peoner er det ikke deilig?  Den gamle hagedamen kunne kunsten og jeg sender henne takknemlige tanker hver dag.

Den ulente skråningen er et tett kratt av en eller annen rugosa hybrid , kansjke Hansa, øverst er krattet avgrenset av to digre skjærminer og bakken er dekket av klatrehortensia.  Og helt nederst så er tre store peoner som gjør sin grandentre akkurat nå. 

I dag er det meldt regn og bildene ble bare tatt med mobilen. Sånn er vel ofte at i hagen så er det øyeblikkene som teller og det er ikke sikkert peonene er like vakre når jeg kommer hjem i dag. 

Navn på peonene er ukjent og er det noen som vet hva det kan være, er jeg glad for et lite hint.

God helg fra Eplehagen og et ønske om en glad midtsommar til alle i nabolandet.

Her finner du flere flotte blogger med blomsterbilder - Tina's Pic Story weekend flowers #104.  Floral Friday Foto #83 er en annen blogg med blomsterbilder. 

10 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har sånne flotte roser! Ja, alle disse rogusahybridene dufter så deilig. Du er heldig som har overtatt en sånn flott hage.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jeg gleder meg over hagen hver dag, kanskje bortsett fra når jeg rydder i rugosakratte... Det er ikke gjort på noen tiår så jeg har en plan om å klippe godt ned. Men jeg må ta felt for felt , og litt år for år siden de fyller skråningen så fint og duften er himmelsk.

   Slett
 2. Så fina pioner du har. Ha en fin midsommar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Håper det blir en flott midsommar hos dere også!

   Slett
 3. Svar
  1. Thanks for bringing on beautiful flowers :)

   Slett
 4. Vakkert, vakkert!!
  God kveld.

  SvarSlett
 5. Så vackra bilder på pioner en favorit här på kolonin.
  ha en fin vecka
  Kram meta

  SvarSlett
 6. Gorgeous flowers. A late visit from WF. Hope you'd find time to visit my Lantana.

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...