fredag 2. august 2013

Krukkegleder i Eplehagen

Med byggeaktiviteter inne og ute så er det ikke alle steder som helt kan bli ferdig hage eller blomsterbed.  Krukker er da gode å ha.    Der kan jeg plassere litt blomsterglede. Om det er på hovedtrappa, som bare er noen lecablokker inntil videre , eller i det som skal bli skyggebeddet på nordinngangen.  Sommerblomster fra frø og stiklinger , og noen innkjøpte planter av året har bodd i disse krukkene. 

I kollasjen kan man se MillionBells fra stikling, Cosmos 'Candy Stripe' fra frø, Fuchsia, flittige lise, hosta i skyggen.  Pelargonia, salvie, lavendel og verbena i sola.  Pelargonium peltatum  Royal Amethyst  som aldels ikke var lilla , men veldig rosa. Mer Fuchsia 'Beacon'- disse overvintret fra i fjor og har følge av stauder som skal ned i beddet i skyggen. Cosmos 'Candy Stripe' igjen og en Fuchsia 'Tom West'.2 kommentarer:

  1. Mye fint på trappa hos deg! Cosmos er en aha opplevelse for meg i sommer, så de skal jeg ha flere av til neste år! 'Candy Stripe' var flott :-)

    SvarSlett
  2. Så flotte bilder av krukker! Det var noen fine farger du har på plantene dine. Er enig med Marit i at Candy Stripe var helt spesiell.

    SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...