lørdag 3. august 2013

Og så kom regnet
Utsikten fra huset, er det jeg setter mest pris på i tillegg til hagen.  Jeg liker å se ´været´ - her er dagens tordenvær på vei inn mot Oslo.

Det er kampen lyset mot mørket - intenst og dramatisk .

Flott , ikke sant?


10 kommentarer:

 1. Svar
  1. I´ve photographed some clouds that apparently is a rare fenomenom in this part of the world. It is more common in the tropics. The warm weather meets cold air and a wall of clouds are generated. I found it facinating so I grabbed the camera and later I read about it in the news.

   Slett
 2. Ja du store for ett vær som kom, jeg rakk akkurat hjem fra butikken før det blåste og regnet fra alle kanter.
  Flotte bilder, god lørdag fra Marit.

  SvarSlett
 3. Her har det også pøsregnet og tordnet på formiddagen. Nå er det sol med fuktig og tung luft.

  SvarSlett
 4. Mye flott å se på himlen idag. Jeg setter også utsikt til himlen høyt.

  SvarSlett
 5. Hei! Her kom det 6 mm. Det er utrolig fascinerende med regn, torden og varm vind. Bare det ikke ødelegger. Nå skal jeg ta meg en en liten runde i hagen og nyte fuktig duft. Ennå er det mulig å se ute bare øynene venner seg til augustmørket. God natt til deg! Anne

  SvarSlett
 6. Skikkelig flotte bilder! Artig å vite at mens du stod der tørrskodd, trippet jeg rundt i sentrumsgatene i tøysko i ca 30 minutter med styrtregn :) Overraskelsesvær hører jo med til sommeren.

  SvarSlett
 7. Råfine bilder :) Er glad i vær jeg også, sånn det har vært de siste dagene med torden og lyn, regn og blåst, er da ganske fasinerende det også :)
  Finfin uke til deg.

  SvarSlett
 8. Så tøffe bilder. Jeg var ikke hjemme i helgen, men huspasserne kunne melde om 35mm på 15 min, og elv i gårdsplassen. Da har i hvert fall alle plantene fått det de trenger, og det er bra. :)

  SvarSlett
 9. Imponerende værbilder. Men jeg lurer litt på hvordan det går med blomstene.

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...