tirsdag 21. mai 2013

Blomstring 17. mai

Endelig var 17. mai, sommeren og pinsen her på en gang; det var virkelig en fantastisk helg.  Lite tid til blogg denne helgen,siden jeg hadde besøk og brukte de ledige stundene i hagen.  God hjelp av besøket hadde jeg også.  Det må heller komme bilder av resultatene litt senere. 

Her er i allefall litt fra hagen slik den var før solen og varmen kom.  Alt eksploderte på en gang - det var som om den sa endelig , sånn som oss !

Bildene viser øverst tv Narcisser & Tulpaner, Pelargonia 'Spring Flower' & 'Fernando', Tulipa 'Fosteriana Purissima' x 2, Phlox subulata, Naboens kirsebærtre.


 

7 kommentarer:

 1. Så nydelig vårblomstring! Det skjer mye ute i bedene nå om dagen.
  De rosa blomstene du lurte på hva var på bloggen min er Bispelue.
  Jeg klipper vekk de gamle bladene tidlig på våren og så kommer det opp en luftig sky av blomster sammen med det nye bladverket. De tar seg best ut i nærstudium da, de roper ikke på oppmerksomhet fra avstand.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar - jeg tror jeg kjøpte en plante av bispelue som kommer med fine blader nå i høst. Da håper jeg på en rosa sky av blomster hos meg også.

   Slett
 2. Flott blomstring du viser frem :)
  Jeg liker pelargoniene dine i de fine pottene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk - Pelargonia er kanskje det nærmeste jeg kommer en dille - jeg har vel nærmere 20 forskjellige.

   Slett
 3. Hei! Det eksploderer virkelig nå i hagen din. Blomstrende trær, selv om det varer så altfor kort, er utrolig vakkert. Aberet med å dra fra hagen nå, er hva jeg går glipp av, men tenk hva jeg får se. Ha det så godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kommer til å glemme din egen hage når du er på tur :)) Kos deg!

   Slett
 4. Så herlig å se hvordan det blomstrer! Nydelig at vi endelig får litt sol og varme.

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...