tirsdag 16. april 2013

Mest loppis og litt hagemesse - Vårtegn #5

Dette har vært årets travleste og en skikkelig morsom helg.  Både loppemarkedsjobbing og et lite besøk på hagemessen ble det!

Når man jobber på loppis er det ikke stort med tid til handel, men litt ble det da. 5 kjøkkenstoler i bjerk, et vrak av en Art Deco taklampe og en spesiell bordlampe i Jugendstil fikk være med hjem. Blir de ikke elsket så går de videre til neste loppis!

Ellers så fikk jeg rasket med meg noen plastkasser som var på vei ned i søppelbilen og en metallhylle. Det ble et fint opplegg for små  nykjøpte spirer fra hagemessen.  Eplehagens 'gartneri' fikk et lite løft med disse små 'lavkost' forbedringene.


Loppishelgen er en sånn helg som jeg gru-gleder meg til i forkant- men plutselig er helgen over og da føler man seg som en vinner!
* Loppis er gøy for store og små!
* Resirkulering og miljøregnskap i pluss for lokalmiljøet!
* Penger inn i korpskassen . Det blir musikk på 17. mai !
* Teambuilding og arbeidserfaring for unger og ungdommer!
* Foreldre blir godt kjent med hverandre!

Dette var ukens vårtegn fra Eplehage - fler finner du her.


7 kommentarer:

 1. Så spennende bildekollage, her var det mye rart å studere! Og bokser/kasser overalt med småplanter blir det nok her også etter hvert nå som småttisene begynner å kreve plass. Foreløpig går det greit, men det har jeg sagt tidligere år også :D

  Loppis har jeg ikke vært på i år, kanskje prøve det, hm...

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg får komme med en liten planteoppdatering når jeg kommer til hektene igjen etter loppisen. Viktig å støtte arbeidet for ungene, så jeg oppfordrer deg til å finne ditt nærmeste loppemarked. Kjøp deg kaffe og vaffel om ikke noen andre skatter er å finne :)

   Slett
 2. Herlig :) Både med planter og loppis, er svært glad i begge deler. Fin onsdag til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det spirer og gror . Det er morsomt med gjenbruk og det virker som om det er et voldsomt oppsving i interessen for det. Og det er godt å se at de gode loppene forsvinner og at det er mye IKEA ting som ender sine dager i konteineren.

   Slett
 3. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Og så er du engasjert i korpsbevegelsen også? Det er jo strålende. Både fruen og jeg spiller i korps, så musikk er også viktig hos oss. Vi har til og med en datter som i disse dager gjør ferdig en master i musikkterapi ved musikkhøgskolen. Så med henne og hagen på stell, regner vi med at vi kan gå alderdommen trygt i møte (om noen år, da...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det høres bra ut! Jeg er korpsmamma og det er nok litt semifrivillig. Men det er ok, fordi jeg vet at spillingen kan gi så mye tilbake for både familien og poden selv.

   Slett
 4. Så hyggelige bilder av småplantene dine:)
  Hagemessen var en fin opplevelse og loppemarked er jo også stas! Skjønner at det kan være slitsomt å jobbe der da.
  Ha en fin fredag!

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...