søndag 7. april 2013

Venter sånn ...


Jeg venter sånn på at vårløkene skal åpenbare seg.  
Jeg plantet mye løk i fjor høst, og nå håper jeg at iallefall noen av skattene titter opp.  
Noe har blitt liggende i et ishav denne vinteren og de har sikkert reist til løkhimmelen.  7 kommentarer:

 1. Tror ikke du trenger å vente så lenge nå før de små herlighetene dukker opp :-). Det er alltid slik at noen må gi tapt, men de blir glemt så snart de overlevende titter opp. Det å gå på skattejakt i hagen nå når is og snø slipper taket, er herlig. Du har virkelig mye å glede deg til. Ha en deilig søndag.

  SvarSlett
 2. Ja, nå kan det vel ikke være så lenge til våren kommer...? Jeg satte også ned masse løk i høst, så jeg er også veldig spent. Vi har mye å glede oss til. God søndag!

  SvarSlett
 3. Løkfest er noe å glede seg til :) Jeg har sett små krokusspirer bak snøhaugen langs veggen, men de ble dynget ned av snø igjen. Synd om de skulle blomstre bak snøen så jeg ikke fikk sett de.
  Vi venter i spenning på våren mange av oss nå :)

  SvarSlett
 4. Hei! Utrolig fine løk du har. La oss håpe at løken har klart seg. Er veldig klar for våren nå. God søndagskveld! Anne

  SvarSlett
 5. Flotte løker! Ja vi får bare vente. Satte ned mange løker i høst jeg også! Været kan vi heldigvis ikke styre. Men vi har jo hatt en fantastisk vår, tross kulda? Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 6. Fine løker.
  Mine løker har overvintret i et isøde før, og heldigvis overlevd. Jeg håper de overlever i år også, men de kommer endel senere enn vanlig. Jeg håper dine løker har overlevd også :)

  Ha en flott kveld!!

  SvarSlett
 7. Flotte løker du har plantet da!
  Løkhimmelen, der må det jo være flott;)

  SvarSlett

Kommentarer er veldig hyggelig å motta.

Juni er her

Duftende syrin har tatt over etter liljekonvallen.  Berberisen konkurrerer litt på baksiden om å ha mest duft.  Det er sommer... Og fo...